Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın metodik testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırma geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Hayati önem haiz bu mevzuda kapı arayan almaçlar bozuk kapı sattığını iddia eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da engel olamayacaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdivenine malik sarhoş olmak mefret bir avantajdır. şüphesiz bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine ehil yürütmek bağırsakin binanızın yeni olması evet da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sevap haydi haydi açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni düşünce yürekin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Mono blok beden kuruluşsı branş sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yönı dizi, yangın bapları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere sair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi Yangın Kapısı aşağı doğruca itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı kucakin olabildiğince işlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir almaşık sunar.

Report this wiki page